Başkan Kaplan ile Hizmete Devam

Ak Parti 25 Ankara ilçe adayını bugün Ankara Kapalı Spor salonunda gerçekleşen ‘’Aday Tanıtım Toplantısı’’ ile açıkladı.

Beypazarı Ak Parti Başkan Adayı olarak da, yaptığı çalışmalar ve ilçemize kazandırdığı projeler ile takdir toplayan mevcut Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ismi açıklandı.

Beypazarı Belediye Başkanı ve Ak Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, aday tanıtım toplantısı sonrası ilçeye girişte coşkuyla karşılandı.

Oğuzkent mevki’nde Beypazarılı hemşehirlerimiz tarafından karşılanan Başkan Kaplan, seçim otobüsüyle konvoy halinde ilçe merkezine gezerek, yol güzergahındaki Beypazarılılara sevgi gösterisinde bulundu.

Bu onuru, gururu bana tekrar yaşama fırsatı veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve teşkilatıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kendilerini bu göreve tekrar layık görenleri mahcup etmeyeceklerini belirten Başkan Kaplan, ‘’31 Mart'a kadar durmadan çalışacağız. Bütün mahallelerde gençlerimizle, dostlarımızla, teşkilatımızla hep birlikte çalışacağız. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Gönül belediyeciliği ilkemize dayanarak, kırmadan dökmeden görev sorumluluğu içinde, kişi ve kurumlarla, STK'larla abi kardeşçe çalıştığımız gibi daha iyi çalışacağız. Siz kıymetli hemşehrileriminde dualarıyla ilk gün ki heyecanımızla Beypazarımız için el ele gönül gönüle kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ dedi.