Zabıtadan Yılbaşı Denetimi

Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşında vatandaşların yoğun olarak tercih edeceği kafelerde, kuruyemişçilerde ve pastanelerde denetimlerini yaptı.

Denetimler kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan işletmeleri denetleyen Zabıta ekipleri, denetimler sırasında pastaneler, kafeler ve kuruyemişçilerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, iş yerinin ticari faaliyet göstermesi için temin edilmesi gereken belgeler gibi hususlarda denetimlerini gerçekleştiriyor.

Denetim faaliyetlerinin titizlikle devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Yılbaşı öncesi hem vatandaşın hem de esnafın hakkını korumak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı için sık sık denetimlerde bulunuyoruz. Bu kez de yeni yılı karşılarken denetimlerimiz aralıksız sürüyor. İlçemizdeki gıda üzerine faaliyet gösteren işletmelerimizin tümü kontrolümüz altında’’ dedi.