Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan'ın Yeni Yıl Mesajı

Saygıdeğer Hemşehrilerim;

Beypazarımız için büyük projelerin hayata geçtiği 2018 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam ederek, gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz.

Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum.

Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi hedeflerimize taşıyacaktır.

2019 yılının siz kıymetli Beypazarılı hemşehrilerim için sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.