Beypazarı Beyaz’a Büründü

Doğal güzelliği ile kendisine hayran bırakan Beypazarı, yağan karla beyaza büründü.

Tarihi Beypazarı konaklarını kaplayan karla birlikte birbirinden güzel görüntüler ortaya çıktı. Okullara verilen bir günlük arayla öğrenciler yağan karın keyfini doyasıya çıkardı.

İlçe merkezinin yanı sıra bin 500 metre rakımlı Karagöl Tabiat Parkı, çevresinde yetişen kayın, sarıçam ve sedir ağaçlarının karla buluşmasıyla birlikte ortaya çıkan görüntü herkesi kendine hayran bırakıyor.

Zümrüt yeşili ormanların kuşattığı göl kıyısındaki yürüyüş parkurları, piknik ve kamp alanları ile bilinen Karagöl Tabiat Parkı, yağan karla beyaza büründü. Ormanlık alan içerisinde bungalov evler, kamp ve piknik alanları ile doğa yürüyüş yolları bulunan turizm merkezinde birbirinden güzel görüntüler ortaya çıktı. Gelen ziyaretçilerin Karagöl Tabiat Park’ında geçireceği birkaç gün, içlerinde tatlı bir serinlik yaşatacak.

Karagöl’e gelen ziyaretçilerin kullanımı için bungalov ve köşk evlerinin hizmete sunulduğunu belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Ülkemizin ve dünyanın her köşesinden ziyaretçilerimizi, bu eşsiz yerde çok güzel vakit geçirerek unutulmaz kış tatili yaşaması için Beypazarı’na davet ediyoruz’’ dedi.

Güzel görüntülerin yanı sıra vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntıya düşmemesi adına Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolların kapanmaması için gece gündüz kar temizleme ve tuzlama işlemlerini devam ediyor.

İlçenin yüksek kesimlerindeki bölgelerde günler öncesinde çalışmaya başlayan belediye ekipleri, dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde kar yağışının başlamasıyla, vatandaşların mağdur olmamaları için sabah saatlerine kadar yol tuzlama ve temizleme çalışmalarını yaptıklarını belirtti.

Vatandaşlarımızın herhangi bir acil durumda kar ve buzla mücadele ekiplerine 0312 764 05 01 no’lu telefonla ulaşarak yardım alabilirler.