Hayırseverlerden Sevgi Evi’ne Destek Devam Ediyor

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile insana hizmet ilkesi çerçevesinde önemli hizmetler gerçekleştiren Beypazarı Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahiplerine yönelik “Sevgi Evinden” giysi dağıtımına devam ediyor.

Sevgi Evi gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla 2018 yılı içerisinde toplamda 9000’e yakın kıyafet yardımı yaparak ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu.

Ankara’dan hayırsever Musa Dengiz Tekstil Fulla Mağazaları’nın bağışladığı yaşlı, genç, erkek, bayan ve çocuk kıyafetleri ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere aldıklarını belirten belediye ekipleri, ihtiyaç fazlası kullanılabilir durumda olan tüm eşya ve giysileri belirtilen adreslerden dağıtılmak üzere Sevgi Evine getirdiklerini vurgulayarak bağış yapmak isteyenlere de bu konuda çağrıda bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’ Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görüyoruz. Hayırseverlerimizin katkılarıyla ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Kıyafet bağışçılarımıza da Sevgi Evine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.