Başkan Kaplan: “2019’da Ücret ve Tarifelere Zam Yok!”

Beypazarı Belediyesi 2019 yılında belediye tarafınca sunulan birçok hizmete zam yapmayacak.

Beypazarı Belediyesi Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında Başkan Kaplan’ın teklifi ile gündeme alınan 2019 yılı belediye hizmetlerine yönelik gelirlere herhangi bir zam yapılmaması maddesi belediye meclisinde oy birliği ile kabul edildi. Buna göre 2019 yılında nikah ücretleri, ilan ve reklam vergisi,  araç ve iş makinası kiralama gibi bir çok belediye hizmetlerinde ücret ve tarifelere zam yapılmayacak.

Belediye hizmetlerinde ilçe halkının bütçesi düşünülerek herhangi bir artışa gidilmezken, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren 2018 yılı ücret tarifesiyle devam edilecek.

Vatandaşların aile ekonomisi düşünülerek böyle bir karar aldıklarını ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Beypazarı Belediye Meclisi olarak gündeme aldığımız Belediye gelirlerine zam yapılmaması hususunda ki maddemiz oy birliği ile kabul edildi. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.