Beypazarı’nda Yeni İşyerleri İnşaatı Devam Ediyor

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan, yaklaşık 1500 metre kare alan üzerine inşa edilen Belediye iş yeri ve depoları inşaat çalışması devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Beytepe Mahallesi Ahmet Levent Öztop Caddesi 357 ada 4 parseldeki alanda projelendirilen iş yeri inşaatı çalışmaları devam ediyor.

İrfan Gümüşel Caddesi'ne paralel olarak açılması planlanan cadde üzerinde inşa edilen iş yerleri tarihi dokuya uygun şekilde kent estetiği de düşünülerek tek kat üzerine yapılırken cadde üzerindeki işyeri ihtiyacını da karşılayacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı açıklamada " İlçemizde tarihi çarşımızda ticareti daha da canlandırmak için, tarihi dokuyu bozmadan inşa ettiğimiz işyerleri projemizde sona yaklaşıyoruz. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlanacak" dedi.