Beypazarı’nda Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Sürüyor

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Gürsöğüt, Tahirler, Kabaca, Macun ve Kozalan mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçenin tamamında belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler Gürsöğüt, Tahirler, Kabaca, Macun ve Kozalan taşra mahallelerinde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için yoğun mesai harcıyor. Hizmet belediyeciliği ile vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Beypazarı Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Yürütülen parke taşı döşeme çalışmaları ile sokakların çok daha güzel ve temiz bir görünüme kavuştuğunu belirten mahalle sakinleri, Beypazarı Belediyesi’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.