BEYPAZARI YENİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER KAPLAN

30 Mart 2014 Akşamı açılan sandıklarda Ak Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan’ın açık ara önde olması sonrası partililer ve vatandaşlar sokaklara döküldü. Beypazarı ilçe terminalinde toplanmaya başlayan vatandaşların yanı sıra ilçe merkezinde de sevinç gösterileri ve konvoylar vardı. Hıdırlık Tepesi’nde havai fişek gösterileri yapıldı.

Beypazarı ilçe Terminalinde toplanan kalabalığa teşekkür etmek üzere önce yeni belediye meclis üyeleri alana geldi. Belediye meclis üyeleri halkı selamlarken yeni Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, beraberinde mevcut Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp ve eski Ankara Milletvekili Hemşehrimiz Hasan Hüseyin Ceylan ile birlikte vatandaşlara teşekkür konuşması yaptılar. Beypazarı terminalindeki kutlamalar ve konuşmaların ardından Hanlarönü’nde bulunan seçim koordinasyon merkezine geçildi. Hanlarönü’nde de büyük coşku ve kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediyesi Başkanlık makamındaki ilk mesaisinde belediye meclis üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul etti. Vatandaşların adeta akın ettiği Beypazarı Belediyesi Başkanlık makamı ve belediye girişi,  gönderilen çiçeklerle dolup taştı.

Beypazarı’nın yeni Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Belediye Meclis Üyeleri, mazbatalarını bugün alacaklar.Başkanlık devir teslim töreni 4 Nisan Cuma günü, Cuma namazı sonrası yapılacak.