BEYPAZARI’NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER KAPLAN MAZBATASINI ALDI

Beypazarı Belediye Meclis üyeleri ve çalışma arkadaşları ile birlikte bugün saat 11:00 de, yapımında emeğinin bulunduğu Beypazarı Adliyesi’ne giden Tuncer Kaplan, İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü’nde mazbatasını teslim aldı. Seçim yarışının sona erip hizmet yarışının başladığını ifade eden Kaplan, önümüzdeki hafta itibarı ile çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacaklarını belirtti.

Beypazarı Belediyesi yeni hizmet kadrosu ise şu şekilde belirlendi ;

Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri

Kontenjan’dan seçilen

Ahmet Öztürk

Ahmet Gencer

Meclis Üyesi

1-      İbrahim Demir

2-      Ayla Yurdakul

3-      Hüseyin Demirezen

4-      İbrahim Kılavuz

5-      Semra Varlık

6-      Hakan Ünal

7-      Ali Işık

8-      Gültekin Soycan

9-      Hasan Hancıoğlu

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri

1-      İskender Başer

2-      Mustafa Gürbüz Ustaoğlu

3-      Murat Gönen

4-      Hüseyin Argunşahin

Beypazarı Belediyesi Meclis üyeleri listesinde özellikle iki isim dikkati çekiyor. 3 Dönem Beypazarı Belediye Başkanlığı yapmış olan İbrahim Demir 1.Sıradan meclis üyesi seçilirken, 22.05.1986 doğumlu 28 Yaşındaki Hüseyin Demirezen ise Beypazarı Belediyesi tarihinde en genç meclis üyesi seçildi.

Beypazarı Belediye Başkanlığı devir teslim töreni 04 Nisan 2014 Cuma günü Cuma namazı sonrası yapılacak.