BEYPAZARI’NDA ORMANCILIK HAFTASI KUTLAMALARI

Fidan dikim alanında düzenlenen törene Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkan Vekili Ahmet Gencer, Beypazarı Orman İşletme Müdürü Adem Parlak, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Kamil Bakır ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Orman İşletme Müdürü Adem Parlak ve İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya konuşma yaptılar. Kaymakam Kaya yaptığı konuşmada ormanları korumanın önemine dikkat çekti. Beypazarı Orman İşletme Şefi Abdulkadir Ortataş’ın  fidan dikim tekniği hakkında kısa bilgi vermesinin ardından fidan dikimine geçildi. Orman işletme müdürlüğünün temin ettiği fidanlar toprakla buluşturuldu.

Fidan dikimi sonrası katılımcılara meyve suyu ve sandviç ikram edilirken, isteyenlere de fidan dağıtımı yapıldı.