BEYPAZARI BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Beypazarı’nın yeni Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı tarihi Sultan Alaaddin Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif ve Cuma namazının ardından, mehteran takımı ile beraber devir teslim töreni için Beypazarı Belediyesi önüne geldi.

Beypazarı Belediyesi önünde toplanan vatandaşlara ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın bir konuşma yaptı. Mehmet Yayın konuşmasında “Sizleri mahçup etmemek için elimizden geleni yapacağız bundan emin olasınız. Emaneti emin ellere teslim ettiğinize inanıyorum. Sizde bunu böyle bilesiniz. İnşallah bu toplumda mazlum ve mağdur kalmayıncaya kadar üzerimize düşeni yapacağız. Ak Parti olarak temel yaklaşımımız görevi teslim aldıktan sonra bırakmayı gerektirecek herhangi bir yanlış yapmama üzerine kurulu.Bizim inanç dünyamızda insanları mağdur ve mazlum duruma düşürmek yok.Biz asla Allah’ı kendimize düşman etmeyeceğiz.Bunun için hiç kimseye haksızlık etmeyeceğimizden emin olasınız. Tanıdığım bildiğim en nazik İstanbul beyefendisi Cengiz Özalp ağabeyime sonsuz teşekkür etmeden geçmem mümkün değil. Bundan sonrada bizim partimizin her temsilcisi sizin gönüllerinizde taht kurmaya devam edecek bunu böyle bilesiniz. “ dedi.

BAŞKAN KAPLAN “ SONUNA KADAR HEP HAKKIN VE HAKLININ YANINDA OLACAĞIM”

Ak Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Yayın’ın ardından söz alan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Belediye Başkan Adayı olarak öncelikle beni tercih ettiği için başbakanıma hürmet ve saygılarımı sunuyorum. Bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Cengiz Başkanıma destekleri ve yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum.Yaptıkları noktasında destek veren ve önümüzdeki süreçte de büyük desteğini bizden eksik etmeyecek olan,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek bey’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Bu yola çıkarken dedik ki ‘Niyet Hayır, Akibet Hayır’. İnanıyorum ki hayır olacak. Ben sizlerin huzurunda bir söz vermek istiyorum Allah şahit sonuna kadar hep Hakk’ın ve haklının yanında olacağım. Partilimin, arkadaşımın yanında değil.Hep haklının ve doğrunu yanında olacağımın sözünü vermek istiyorum.Asla partizanlık yapmayacak ve şu saatten itibaren size layık olmak ve hizmet etmek için elimden geleni yapacağım.Sorumluluğumun ve aldığım yükün bilincindeyim.Yapılacak çok işimiz var, 5 dakika boşa geçecek vaktimiz yok.Rabbim inşallah yardımcımız olacak.Bundan hiçbir şüphem yok.Sizin dualarınızla, sizin desteklerinizle, sizden alacağımız güçle inanıyorum ki Cengiz abimden devraldığım bayrağı daha yukarılara, daha ilerilere taşıyacağım.Gecemizi gündüzümüze katıp mücadele edeceğiz, uğraşacağız.Allah hepinizden razı olsun diyor, sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tebrikleri kabul eden Başkan Kaplan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye makam odasına güçlükle geçebilen Tuncer Kaplan, makam odasında eski Başkan M.Cengiz Özalp’le bir araya gelerek, görevi devraldı.