BEYPAZARI BELEDİYESİ’NDEN İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ’NE ZİYARET

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Ayan ile görüşen Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, “Okumayan insanlardan oluşan bir toplumun ileriye gitmesi mümkün değildir. Okumayı sevdirmemiz gerekiyor. Bugün aslında toplumun günü olması lazım, bir gün değil hergün kütüphaneler günü olması gerekir. Kitapsız yaşamak mümkün değildir. Bundan sonra idare olarak belediye olarak her zaman yanınızdayız ve kitap desteği, öğrenciler kütüphaneye çekme anlamında ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bildiğiniz gibi bizde eğitim kökenliyiz. Kütüphaneler haftasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Beypazarı Mehmet Akif Ersoy İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Ayan “Beypazarı kütüphane açısından çok şanslı ilçelerden biri. Kütüphanemizi ziyaretiniz bizleri çok memnun etti.Bağımız hiçbir zaman kopmadı, geçtiğimiz yıllarda da bizleri ziyaret ettiniz.İnşallah bundan sonra da daha gayretle devam edecek.Kütüphanemizde 30 binin üzerinde kitap, 25 bilgisayarla hem bilişim kütüphaneciliği hem de kitap kütüphaneciliği yapmaktayız. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimizi daha geliştirerek devam ettireceğiz” dedi. Ahmet Ayan Beypazarı’nın büyüdüğünü ve uzak mahallelerdeki çocukların kütüphaneye gelemediklerini belirterek, gezici bir kütüphanenin ilçeye faydalı olacağını belirtti.