AYŞE KAPLAN “SOSYAL YARDIMLAR DEVAM EDECEK”

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın eşi Ayşe Kaplan Beypazarı Belediyesi Sosyal Hizmetler birimi ile çalışmalara başladıklarını ve Beypazarı Belediyesi’nin sosyal yardımlarının devam edeceğini ifade etti.

Ayşe Kaplan ilk olarak Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölye’yi ziyaret ederek, eğitim alan engellilerle tanışıp yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eski Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp’in eşi Hamide Özalp’in de bulunduğu Engelsiz Atölye’de yapılan istişare sonrası, çalışmaların aksatılmadan devam edeceğini, kimsenin mağdur edilmeden engellilere desteğin, ihtiyaç sahiplerine de yardımların süreceğini ifade etti.

Ayşe Kaplan, Engelsiz Atölye ziyareti sonrası Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi’ni de ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.