BAŞKAN KAPLAN’IN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Başkan Kaplan mesajında ; “Polis teşkilatımız; tertemiz mazisi ve bu millete ve bu devlete yaptığı güzel hizmetleriyle sadece 4-10 Nisan tarihlerindeki Polis Haftası’nda ve 10 Nisan tarihindeki Polis Günü’nde değil, bu aziz milletin her zaman gönlündedir.

Polisimiz, tarihin her döneminde toplumdaki huzur ve güven ortamını tesis etmesiyle bu milletin duasını almıştır ve almaya devam etmektedir. Polis haftası ve Polis günü vesilesiyle; şehit olan ve bir başka nedenle vefat eden polislerimize  Allah’tan rahmet, gazi, emekli ve halen görev başında bulunan polislerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Başta İlçe Emniyet Müdürümüz Bülent Özdemir olmak üzere, Beypazarı’nda görev yaparak, güzel ilçemizin güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarının Polis haftasını ve Polis günlerini kutluyorum” dedi.