BEYPAZARI’NDA POLİS HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

Beypazarı Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene Beypazarı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Çalım, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Karabacak, Emniyet Müdürü Bülent Özdemir, Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Kamil Bakır ve emniyet mensupları katıldılar.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından ilçe okullarında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Garnizon Komutanı Ramazan Çalım, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Karabacak ve Emniyet Müdürü Bülent Özdemir tarafından verildi.Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin eserlerini okumasıyla tören sona erdi.