ABDULLAH ÖZDEMİR VE EKİBİ BAŞKAN KAPLAN’I ZİYARET ETTi

Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı ilçe Başkanı Ali Uysal, seçim öncesi CHP Beypazarı Belediye Başkan adayı olan Dr. Abdullah Özdemir ve parti üyeleri Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a tebrik ziyareti yaptı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Yerel seçim olmasına rağmen böylesine sakin ve sağduyulu bir seçimi ilçemizde ilk defa yaşadık. Bizlerin, ilçe başkanlarımızın sağduyusu sayesinde güzel ve huzurlu bir seçim geçirdik, hiçbir problem ve sıkıntı yaşamadık. İnşallah hepimiz için hayırlı olur” dedi.

Dr. Abdullah Özdemir ise” Bizim için demokratik rekabet olmuştur. 30 Mart’ta alınan sonuca ekibimizle birlikte saygı duyuyoruz. Halkın tercihidir başımızın üstündedir. Seçim bitti, önümüzde Beypazarı var. Artık görev sizde sorumluluk ve yük sizde. Allah inşallah onun gücünü de size verecektir. Beypazarı için, Beypazarı’nın geleceği için, sizin çalışmalarınız için yapabileceğimiz bir şey olursa bu konuda sizin yanınızda olacağız” dedi.