GELENEKSEL BEYPAZARI UÇURTMA ŞENLİĞİ 26 NİSAN’DA

26 Nisan 2014 Cumartesi günü Beypazarı Hıdırlık Tepesi’nde yapılacak etkinliklerde katılımcılar uçurtmalarıyla yarışma fırsatı da bulacaklar. Bu yıl 13.sü düzenlenen Uçurtma Şenliği’nde 3 dal da yarışma düzenlenecek. En yükseğe çıkan uçurtma, en İlginç uçurtma ve uçan en büyük uçurtmanın sahibi Beypazarı Belediyesi’nce ödüllendirilecek. Saat 10:00 itibarı ile etkinliklerin başlayacağı Hıdırlık Tepesi’nde, canlı müzik, palyaço ve animasyon gösterileri de yapılacak.

Hangi yaşta olursak olalım hepimizin anı dağarcığında mutlaka uçurtma ile ilgili bir anısı bulunduğunu kaydeden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ardından gerçekleştireceğimiz şenliğimiz, çocuklarımıza bir armağan niteliği taşıyor. Tüm çocuklarımızı, çocuklarımızla birlikte mutlu bir gün geçirmek isteyen aileleri ve uçurtma severleri şenliğimize davet ediyorum” dedi.