BAŞBAKAN YARDIMCISI EMRULLAH İŞLER BEYPAZARI’NDA

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı basın açıklamasında “Kısa seçim sürecinde hep büyüklerimizden, onların desteklerinden, bize olacak katkılarından bahsettik. Göreve gelmemizin hemen akabinde beklediğimizin ötesinde bir destek gördük. Bu konuda ilçemiz adına çok sevinçliyiz. İnşallah Beypazarı’mıza önümüzdeki süreç içerisinde yatırımlar ve yapılacak hizmetlerin, kıymetli büyüklerimizin de desteğiyle çok farklı olacağı inancı ve düşüncesindeyim” dedi.

Seçim sonuçlarının Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a ailesine ve Beypazarılılara hayırlı olması dileğinde bulunan İşler, “Tuncer Kaplan bizim yakinen tanıdığımız bir isim. Daha önce ilçe başkanlığımızı da yaptı.Uzun zamandır siyasetle meşgul olan ve iş dünyasından gelen bir arkadaşımız.Beypazarı’nı tanıyan bilen bir insan.Burada bir önceki başkanımız Cengiz Bey’de var.Tabiki nöbet değişimi söz konusu oldu.Şimdi de sağolsun Cengiz bey her türlü desteği veriyor.Cengiz Beye de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 30 Mart seçimleri sonrası belediyelerimize ve yeni seçilen başkanlarımıza tebrik ziyaretleri yapıyorum. Bugün Nallıhan’dan başladık, Beypazarı, Güdül, Ayaş devam ediyoruz. Nurdan hanımla birlikte bizler 2.bölge Milletvekilleriyiz.30 Mart seçimlerinde 2.bölgede 15 tane ilçemiz var.15 ilçeden 14 ünü AK Parti olarak aldık. Hakikaten 2004 te ve 2009 daki seçimlere baktığımız zaman AK Parti’nin çok büyük bir başarısı söz konusu” dedi.

30 Mart seçimleri sonucunda AK Parti’nin büyük başarı elde ettiğini ifade eden İşler, bunun da AK Parti’nin milletin sandıkta verdiği mesajı iyi okuyan bir parti olduğu anlamına geldiğini belirtti. Anamuhalefet ve muhalefet partilerinin bu mesajı hiç anlamadığını ifade eden İşler, “Bizler halkımızın ne düşündüğünü paylaştığımız için, onların taleplerini elimizden geldiği kadar karşıladığımız için halkımızın takdirine, güvenine mazhar oluyoruz. 30 Mart seçimlerinde ortaya çıkan sonuç bizim 2023’e vizemizi aldığımızı ortaya koymaktadır” diye konuştu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Başbakan Yardıcısı Emrullah İşler’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. İşler, Kaplan’a çini tabak hediye ederken, Kaplan’da İşler’e Beypazarı evlerini simgeleyen ahşap işleme tablo ile Beypazarı gümüşü kol düğmesi sundu.