BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI TUNCER KAPLAN’IN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v.)’in bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olduğunu belirten Kaplan, “Peygamber Efendimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır” dedi.

Başkan Kaplan mesajında "Peygamberimiz Hazreti Muhammed'i anmak ve anlamak için iyi bir fırsat olacak bu günler, O'nun, bugünümüzü ve geleceğimizi aydınlatan, insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, ahlak ve erdemini, inanç ve sadakatini özümseyip, anlamamızı sağlaması açısından ayrıcalıklı bir zamanı işaret etmektedir. Bütün alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi iyi anlayıp, idrak etmeliyiz. Bugün dünya üzerinde yaşanan huzursuzluk ve kargaşanın en büyük kaynağı, insanların birbirini anlayamamasıdır.

Efendimizin (s.a.v ) insanlık âlemine tebliğ ettiği ruh; birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhudur. Etrafımızı hınca hınç kuşatan her türlü musibete karşı durmak için Peygamber Efendimizin bizlere çizdiği güzel yola sımsıkı sarılmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. İnsanlık âlemi ve milletimiz için, karşımıza dikilen her türlü zulüm ve cehalet karşı nurlu rehber olan peygamber efendimizin mesajlarına canı gönülden sarılıyoruz. Sözünü ve yolunu ezberlemeyi her zamankinden daha fazla zaruret biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kutlu Doğum Haftasının, bütün insanlık alemine, milletimize rahmet, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı-ı Allah’tan dilerim” dedi.