CAMİLERDE KOKULU TESBİH DAĞITILDI

Beypazarı Belediyesi Kutlu Doğum Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)´in doğum gününü kutlamak amacıyla her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Beypazarı Sultan Alaaddin Camii'nde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlüt öncesi cemaate kokulu tesbihler dağıtıldı.Beypazarı Belediyesi'nce camilerde kutu içerisinde dağıtılan kokulu tesbihler camilere gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.Beypazarı Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri 26 Nisan Cumartesi akşamı Beypazarı Kapalı Spor Salonu'nda Saat 20:00 de Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun katılımlarıyla tasavvuf müziği konseri ve sema gösterilerinin yapılacağı programla sona erecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ücretsiz gerçekleştirilecek programa tüm hemşerhirlerimizin davetli olduğunu belirtti.