BEYPAZARI’NDA NİHAT HATİPOĞLU RÜZGARI ESTİ

Beypazarı Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın davetlisi olarak Beypazarı’na gelen Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu binlerce kişiye hitap etti.

Beypazarı’nın yeni yapılan 3 katlı kapalı pazar yeri üst katında yapılan ilk etkinlik olan Kutlu Doğum Haftası Özel Programı’na, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, Belediye Meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı makamında ziyareti sonrası etkinlik alanına geçen Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı.

Sema gösterileri ve tasavvuf müziği ile başlayan program, Nihat Hatipoğlu’nun sohbeti ile devam etti. Beypazarı'nda gördüğü coşkunun, peygamber sevgisinin coşkusu olduğunu anlatan Hatipoğlu, "İnşallah bu coşku giderek daha da artacaktır. O'nu sevmemek, O'na hayran olmamak mümkün mü? Rabbimizin dünyaya en büyük hediyesi Hz. Muhammed'tir. Ne mutlu bizlere ki O'nun ümmeti olarak dünyaya şereflendirildik" dedi. Hz. Muhammed'in hayatından bilgiler veren Hatipoğlu, konferansına yaptığı dua ile son verdi.

Program sonrası bir teşekkür konuşması yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Nihat Hatipoğlu’na Beypazarı Telkari işi, isminin baş harflerinin yazığı kol düğmesi hediye ederek çiçek takdim etti. Başkan Kaplan Beypazarılılara bir müjde daha vererek Mayıs ayında da Uğur Işılak’ı Beypazarılılarla buluşturacaklarını açıkladı.