TRT FİLİM İCABI PROGRAMI BEYPAZARI ÇEKİMLERİNİ TAMAMLADI

TRT ekranlarında yeni yayına başlayacak olan Yavuz Seçkin’in hazırladığı ‘Filim İcabı’ programı ilk programını Beypazarı’nda çekti. Bir Yeşilçam klasiği olan Şabanoğlu Şaban filmi için halk arasından oyuncu seçen Yavuz Seçkin, Beypazarılı oyuncularla eğlenceli geçen çekimleri tamamladı.

Beypazarı İmaret Meydanı’nda yapılan program çekimlerinde Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’da seti ziyaret ederek bir süre ünlü komedyen Yavuz Seçkin ve settekilerle görüştü. Kaplan “Beypazarı’mız tarihi evleri, sokakları ve doğasıyla doğal bir plato gibi. Bu sebeple yapım şirketleri ve tv kanallarının büyük ilgisini çekiyor. Bugüne kadar diziler, sinema filmleri, klip çekimleri, belgeseller gibi bir çok program için tercih edilmiş. Beypazarı Belediyesi olarak bundan sonra da, ilçemizin tanıtımı açısından önem taşıyan bu tür projelere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

4 Mayıs Pazar akşamı ise Beypazarı Halkevi’nde çekilen film için Gala gecesi düzenlendi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Belediye Meclis Üyeleri, filmde rol alan oyuncular ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede Yavuz Seçkin 1 saat süren stand-up gösterisinde salonu dolduran Beypazarılıları kahkahalara boğdu. Yavuz Seçkin’in stand-up gösterisi sonrası filmden sahneler beyaz perdeye aktarıldı. Oyuncuların filmin orjinalindeki Şaban, Ramazan, Paşa Dede gibi karakterlere olan büyük benzerliği beğeni topladı.