BEYPAZARI HAFTASONU ÖNEMLİ BİR ÇALIŞTAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

TÜBİTAK destekli Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü’nün gerçekleştireceği “Değişen Sağlık Sistemlerinin hastane yönetim etkileri; Almanya ve Türkiye’nin karşılaştırmalı Analizleri” konulu çalıştaya 40 kişiden oluşan Alman ve Türk bilim adamları katılacak.

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü, Almanya Neu Ulm Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yönetimi Bölümü ve Almanya Alice Salomon Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sağlık ve Sosyal Hizmet Yönetimi Bölümü’nden katılımcılarla gerçekleştirilecek çalıştay 16 Mayıs Cuma günü saat 13:30 da başlayarak, 18 Mayıs Pazar günü sonuç raporunun sunumu ile sona erecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Türk ve Alman bilim adamlarının katılacağı böyle stratejik bir toplantının ilçemizde gerçekleştirilecek olması ilçemiz adına olumlu bir gelişmedir. Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Timur Gültekin ile görüşerek bu çalıştaya ev sahipliği yapmak istediğimizi ve konukları ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı ifade ettik. Görüşmeler sonrası çalıştayın ilçemizde yapılması kararlaştırıldı. İlçemiz bundan sonra da bu tür stratejik toplantılara ev sahipliği yapmaya hazır” dedi.