BEYPAZARI BELEDİYESİ MEMURLARINA SOSYAL DENGE ZAM SEVİNCİ

İmza töreninde Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay ve sendika yetkilileri katıldı.

Memur ve sözleşmeli personelin büyük ilgi gösterdiği imza töreninde yaptığı konuşmada Beypazarı Belediyesi’nde tarihi bir gün yaşandığını vurgulayan Turbay, sözleşmenin imzalanmasında büyük katkı sağlayan Başkan Tuncer Kaplan’a teşekkür etti. Sözleşmenin esas amacının çalışan memurların performanslarını yükseltmek olduğunu vurgulayan Turbay, sözleşme ile memurun ek ödeme alacağını ifade ederek, Başkan Kaplan’ın belediye memurlarına verdiği değerin BEM-BİR-SEN tarafından büyük takdirle karşılandığını ifade etti.

Başkan Kaplan her bir çalışan memurunun kendisi için özel ve değerli olduğunu ifade etti.

Son olarakta Beypazarı Belediyesi BEM-BİR-SEN sendikası işyeri temsilcisi Fikri Başal, “belediyede çalışan 59 memur adına, memurlarımız için bu sosyal denge tazminatı sözleşmesi hayırlı olsun” diyerek,  Tuncer Kaplan ve Mürsel Turbay’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.