BEYPAZARI´NDA ASFALT SEFERBERLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce Beypazarı Lisesi önünden, Beypazarı Adliyesi,  Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu ve Ilıman Mevkii sonuna kadar olan yolda sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, Beypazarı Devlet Hastanesi yolu ve Boztepe mevkiine çıkan çift taraflı yolun da sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Öte yandan Beypazarı Alparslan Türkeş Bulvarı, Hamzalar Parkı tarafında da altyapı çalışmaları devam ediyor. Şehir mezarlığı soğuk hava deposu yanında ASKİ idari bina, Musalla ve Gasilhane inşaat çalışmaları da başladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “ilçenin sorunlarını gerek içinde yaşadığımız ve gerekse seçim döneminde yaptığımız çalışmalar dolayısı ile çok iyi biliyoruz. Sabrın sonu selamettir, vatandaşlarımız kısa bir süre sabretsinler. Hizmet için geldik ve Beypazarı’na Ankara Büyükşehir Belediyemizin, devletimizin de destekleriyle her şeyin en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Hamzalar Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız tozdan şikayetçiydi ve bu yol adliyemizin, yüksekokulumuzun, ilçe tarım binamızın da bulunduğu sıklıkla kullanılan bir yolumuz. Sıcak asfalt kaplaması tamamlandı, ardından da yine önemli yollarımız hastane ve Boztepe yollarında çalışmalar başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek’e teşekkür ediyor, yeni yollarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.