GEZGİN, BEYPAZARI ÇEKİMLERİNİ TAMAMLADI

Yıllardır çeşitli tv kanallarında yayınlanan, yapım ve sunuculuğunu Derya Uğur Öner’in yaptığı, Haber Kanalı Tvnet’te yayınlanacak olan Gezgin programı, 3 gün süren Beypazarı çekimlerini tamamladı. Beypazarı’nın tanıtımı amacıyla Hıdırlık Tepesi, tarihi konaklar, kaybolmaya yüz tutmuş meslekler, müzeler ve turistik işletmelerde görüntü alan program ekibi, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile de Alaaddin Sokak’ta röportaj yaptı.

Beypazarı ile ilgili proje ve hedeflerini anlatan Kaplan, “Gezgin programı ekibini ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İlçemizin tanıtımında böyle kaliteli yapımların etkisinin büyük olduğuna inanıyor, Tvnet kanal yönetimi ve Gezgin programı ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Üç gün süresince samimiyet ve içtenlikleriyle ilçe esnafının da ilgi odağı olan Derya Uğur Öner ve Yönetmen eşi Recep Öner, Beypazarı’na daha önce de geldiklerini ve çok beğendiklerini, ilerleyen günlerde tekrar Beypazarı’na gelerek, burada iş kurmayı bile hedeflediklerini dile getirdiler.

Program sunucusu Derya Uğur Öner sosyal medya da takipçilerine “Üç gün süresince Beypazarı sokaklarında gezerken esnaf ablalarımızın, teyzelerimizin kapılarda selamlama,  çay kahve ikramları, hal hatır sormaları bizlere farklı duygular yaşattı. Kucaklaşıp öptüler, sıkıca sarıldılar dualar ettiler. Bizler İstanbul gibi metropol şehirlerde öylesine yabancılaşmışız ki bu durumlara şaşırdım. Şaşırmamam lazımdı aslında. Çünkü burada samimiyet, masumiyet var, içtenlik var, gelen misafire hürmet var. Bizi şaşırtan bu içtenlik aslında halkın olağan günlük yaşantısı” diyerek,  “sadece buralarda mı kaldık biz ? Herşeyimiz buralarda mı ?” sorusunu yöneltti.

Beypazarı’na yer verecek olan Gezgin Programı 22 Haziran ve 28 Haziran tarihlerinde Tvnet’te yayınlanacak.