A.Ü. BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Beypazarı Kozalan mevkiinde bir tesiste gerçekleştirilen 18.dönem mezuniyet törenine Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediyesi Genel Koordinatörü Ahmet Yardımcı, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Berahitdin Albayrak, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Timur Gültekin, İleç Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demir, çevre ilçelerin yüksekokul müdür yardımcıları, öğretim görevlileri ve veliler katıldı.

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Timur Gültekin yaptığı konuşmada “Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplandık.2013-2014 yılı mezunlarımızı bugün veriyoruz. Hepinize Hayırlı Uğurlu Olsun” dedi.

Beypazarı Belediyesi Genel Koordinatörü Ahmet Yardımcı ise “ Burada bir Beypazarılı olmaktan ziyade, diğer kimliğimle sizlere hitap etmek istiyorum. Bende bir Ankara Üniversitesi mezunuyum. Hayatımızda oluşan dönüm noktalarından birisi de mezuniyettir. Hepiniz mezun oldunuz, umarım bundan sonraki yaşamınızda başarılı, güzel, hayırlı işlere imza atarsınız. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya konuşmasında “ 2013-2014 eğitim öğretim dönemi sonrası mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bugün itibarı ile artık önemli bir aşamayı bitirdiniz. Ankara Üniversitesi mezunu olmak büyük bir gurur kaynağı, bende Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler fakültesi mezunuyum. Bundan sonraki süreçte büyük başarılara imza atacağınıza şüphem yok. Bundan sonraki hayatınıza başarılar diliyorum” dedi.

Son olarak söz alan Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Berahitdin Albayrak “Ankara Üniversitesinin mezunlar ailesine sevgili çocuklarınız katılıyor ve böylece daha da büyüyoruz. Burada çok önemli bir konu var. Gazi Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulunda üniversiteye başlayan gençler, Ankara Üniversitesinden mezun olmanın, Ankara Üniversiteli olmanın heyecanını yaşıyorlar. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Bu öğrencilerimizin, yetenekli, bilgili, becerikli öğrenciler olmalarına gayret ettik"  dedi.

Konuşmalar sonrası yapılan Moda ve Takı tasarım bölümü öğrencilerinin defilesi ilgi ile izlendi. Defile sonrası 8 ayrı dalda 300 e yakın öğrenci mezuniyet belgelerini alırken, derece yapan öğrencilere ise çeşitli hediyeler verildi.