TURNUVANIN ŞAMPİYONU PARK TERMİK OLDU

Beypazarı Gençlik Platformu’nca Ankara Parkı Sosyal Tesisleri’nde yapılan futbol turnuvası dün akşam oynanan maçlarla sona erdi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Gencer ve Vedat Işık, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Öztürk ve İbrahim Kılavuz, çok sayıda sporseverin katıldığı final müsabakasında Beypazarı Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Park Termik futbol takımları karşılaştı.

Maçın normal süresinde eşitliğin bozulmaması sonrası yapılan uzatmalarda da şampiyon belirlenemeyince, maçın galibini penaltılar belirledi. Beypazarı Gençlik Platformu’nun düzenlediği Bahar Şenliği Halı Saha Futbol Turnuvası’nın galibi Park Termik oldu.

Maçı sporseverlerle birlikte tribünden izleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, maç bitiminde oyuncuları tek tek tebrik ederek, plaket ve kupalarını takdim etti.