BAŞKAN KAPLAN, TÜRKİYE BİRİNCİSİ BAHA TEKİN’İ TEBRİK ETTİ

30 Mayıs -  2 Haziran tarihlerinde Balıkesir Ayvalık’ta yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda 50+ da Türkiye birincisi olan Beypazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Baha Tekin Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’ndan Türkiye birinciliği ile dönen Baha Tekin, “Şampiyona ile ilgili çalışmalarımızda ve Beypazarı’ndaki sportif faaliyetlerimizde, Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan’a bizlere verdiği her türlü desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Baha Tekin’i tebrik ederek “İlçemizin isminin başarılı işlerde anılması ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürümüz Baha Tekin’in başarısı bizleri mutlu etti. Beypazarı Belediyesi olarak, spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecek” dedi.