TUNCER KAPLAN “YOLUMUZ AÇIK, BU DÖNEM BEYPAZARI’NIN EN PARLAK DÖNEMİ OLACAK”

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yapılan çalışmaların ve Beypazarı’nın geleceği için alınacak önemli kararların hayata geçirilmesi, değerlendirilmesi amacıyla sivil toplum kuruluşları ve kurum temsilcileri ile görüşmeler yapıyor.

Haftalık olarak yapılan toplantılardan biri de AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın ile gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi birimlerinin hızlı bir şekilde ilçemizde yapılanma çalışmalarına başladığını ve verilen dilekçelerle vatandaşların taleplerinin değerlendirildiğini aktaran Başkan Kaplan, “ilçemizde sıkıntılı yolların sıcak asfalt kaplama işleri devam ediyor. Mezarlığımızın yanında Musalla, gasilhane ve ASKİ Hizmet binası inşaat çalışmaları, Nallıhan tarafından ilçemize girişte altgeçit için çalışmalar başladı. Beypazarı Milli Egemenlik Caddesi ve Bankalar Caddesi’nde tek yön uygulamasını hayata geçirdik. İlçe tanıtımı adına çalışmalarımız var. İcraatlarımız ve projelerimizin gerçekleştirilmesi adına görüşme ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz köylerimizde meydanların ve sık kullanılan yolların yapılması ve altyapı çalışmaları yürütüyor. Yolumuz açık, bu dönem Beypazarı’nın en parlak dönemlerinden biri olacak. Buna inanıyor bunun için çalışıyoruz” dedi.