BEYPAZARI BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ YAZ FUTBOL OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Beypazarı Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz futbol okulu kayıtları başladı. Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Bulgurdede Ferhat Yağmur Değer Tesisleri ve Beypazarı Belediyesi’nce başvurular kabul edilmeye başlandı. 1999 ve 2004 yılları arası doğanların kayıt yaptırabileceği yaz futbol okulunda, umut vadeden yetenekli öğrencilerin Beypazarıspor altyapısına girme şansı elde edeceği yaz dönemi kursu sonrası öğrencilere sertifika verilecek. Kurslar Bulgurdede Spor Tesisleri, Oğuzkent Sentetik Saha ve Ankara Parkı Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Yaz Futbol Okulumuzda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yaz tatillerini spor yaparak, sosyalleşip kaliteli zaman geçirmelerini ve çocuklarımızın spora yönlendirilerek zararlı alışkanlıklardan uzak, daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaçlıyoruz. Futbol okulumuzda çocuklarımızı deneyimli, tecrübeli ve yıllarını bu çocuklarımıza sporla sağlıklı yaşam kazandırmaya adamış antrenörlerimize teslim edeceğiz. 1999 ve 2004 yılları arasında doğan tüm sporsever çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Kulüp yetkilileri 16 Haziran 2014 Pazartesi günü sona erecek kayıtlar sonrası, kursların 17 Haziran Salı günü başlayacağını belirttiler.