SİVAS DİVRİĞİ BELEDİYESİ’NDEN BEYPAZARI’NA ZİYARET

Sivas Dvriği Belediyesi'nden gelen konuklar ilk olarak Beypazarı Belediye Başkan Vekili İbrahim Kılavuz İle başkanlık makamında görüşerek Beypazarı ve Belediye turizim çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Çanak’ın karşıladığı Sivas Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök beraberinde eşi ve çoğunluğu bayanlardan oluşan 40 kişilik bir heyetle Beypazarı’nı ziyaret etti.

Divriği’de başlatacakları turizm hareketi dolayısı ile Beypazarı’nda yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçemize gelen heyettekiler, Tarih ve Kültür Evi, Kent Tarihi Müzesi, Beypazarı Tarihi Çarşısı ve Beypazarı Konaklarını gezdiler.

Tarihi Taş Mektep’te Beypazarı yöresel yemeklerinden oluşan öğle yemeğine katılan konuklar, yemek sonrası gezilerine devam ederken ilçemiz halkına ve esnaflarına güleryüz ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.