LALELİ KONAK´TA BELEDİYENİN KATKILARIYLA RESİM SERGİSİ AÇILDI

Ressam Hayri Çanak’ın düzenlemiş olduğu ve eserlerinin sergilendiği resim sergisinin açılışını 20 Haziran Cuma günü saat 18.00’de Beypazarı Belediye Başkanı Sayın Tuncer Kaplan yaptı.

Açılışa Beypazarılı sanatseverlerin yanı sıra belediye meclis üyeleri de katıldı.Sayın Tuncer Kaplan’ın Beypazarı temalı resim aldığı sergiden Hayri Çanak da Başkan Kaplan’a Beypazarı yayla evi manzaralı bir resim hediye etti.Ayrıca Hayri Çanak belediyemizin yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.Belediye Başkanı Kaplan da tarihi bir yapının bahçesinde böyle bir sergi açtığı için Hayri Bey’e teşekkür etti.İlçemizde yapılacak bundan sonraki tüm sanatsal ve kültürel faaliyetlere belediyemizin destek vereceğini sözlerine ekledi.Laleli (Aydınlıoğlu) Konak’ın bahçesindeki Hayri Çanak Resim Sergisi 22 Haziran Pazar gününe kadar ziyarete açıktır.