BEYPAZARI’NDA ÖMER DÖNGELOĞLU RÜZGARI ESTİ

Program öncesi İlahiyatçı Yazar ve televizyon ekranlarından tanınan Ömer Döngeloğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Beypazarı Kurusu ve Havuç Lokumu ikram edilen Döngeloğlu, daha sonra Başkan Kaplan ile birlikte Beypazarı Taş Mektep’te Beypazarı’nın yöresel lezzetlerini tatma imkanı buldu. Beypazarı Güvecini çok beğenen Ömer Döngeloğlu’na işletme müdürü Ahmet İnözü tarafından Beypazarı yemekleri hakkında bilgiler verildi.

İlçenin Hacıkara Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen sohbet programına Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Başkan Yardımcıları Muhsin Özdemir ve Veysel Çanak, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, Beypazarı Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program Saat 20:00 de İlahi Konseri ve semazenlerin gösterileri ile başladı. Vatandaşlara Beypazarı Belediyesi’nce kokulu tesbihler dağıtıldı.

Daha sonra sohbete başlayan İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, konuşmasına organizasyon'u tertipleyen Beypazarı Belediyesi’ne,  Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile protokol üyelerine, organizasyonda görev alan personel ve halka teşekkür ederek başladı.

Yaklaşık 1 saat süren sohbette İslam peygamberi Hz. Muhammet’in (S.A.V)’in örnek yaşantısından örnekler veren Ömer Döngeloğlu ilgiyle dinlendi. Program sonrası Ömer Döngeloğlu’na teşekkür eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Ömer hocamız benden abim, kardeşim diye bahsetti. Program öncesi görüşmemizde fark ettik ki kendisiyle doğum tarihimiz aynı. Beypazarı Belediyesi olarak Ramazan öncesi güzel bir sohbet ve karşılama programı düzenlemek istedik. Allah nasip ederse gelecek hafta Ramazan ayına gireceğiz. Onun o ılık ve tatlı esintisini bizim damağımızda ve ruhumuzda bırakacağı güzelliklere az kaldı. Ramazan öncesi hazırlamış olduğumuz bu programda, bu mübarek ayı karşılamak maksadıyla değerli hocamız Ömer Döngeloğlu’nu  Beypazarı'ımıza davet ettik.Önümüzdeki Cumartesi günü itibarı ile hep beraber oruçlarımızı tutacağız. Teravihlerimiz başlayacak. Bununla beraber Ramazanı dolu dolu geçirmek maksadıyla belediyemizin hazırlamış olduğu bir dizi etkinliklerimiz olacak." dedi.