BAŞKAN KAPLAN’A ZİYARETLER SÜRÜYOR

Belediye Başkanı seçilmesinin hemen akabinde başkanlık makamında tebrikleri kabul eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve resmi kurumlardan ziyaretler sürüyor.

Başkan Kaplan bir yandan toplantılar ve Ankara’daki temaslarını sürdürürken, makamında bulunduğu süre içerisinde de vatandaşları kabul ediyor.26 Haziran günü de en yoğun mesaisini geçiren Başkan Kaplan’ı ziyaret edenler arasında Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, beraberinde Ankara Üniversitesi Elmadağ Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şerbetçi, Kazan Belediyesi Ak Parti Belediye Meclisi Üyeleri, Denizbank Beypazarı Şube Müdürü Engin Dündar, Beypazarı Eski Emniyet Müdürü Ülfet Demir beraberinde 30 kişiden oluşan 1974 Polis Koleji Mezunları, çeşitli illerin emniyet müdürleri, Ankara Sevgi Çiçeği Dostluk Kardeşlik İletişim Ve Serbest Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Kansız ve Murat Demirel, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Mezarlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Şükrü Ayan yer aldılar.