KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAK

"Kimsesizlerin Kimsesi Olmak" kuralına uygun bir çalışma ile başladı.Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan'ın direktifleri doğrultusunda ilçemizde, kimsesiz, yaşlı, yalnız, ihtiyaç sahibi, yemek yapma zorluğu olan, gönlü kırık, kalbi mahzun herkesin sıcak yemeğini pidesini evine iletin dedi.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hemen yeni bir ekip çalışması ile Tarihi Taş Mektep'te özel leziz yemekler yaptırarak, iftar öncesi güler yüzlü  ekipler tarafından sefer taslarına konan yemekler, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın evine iletilmektedir aynı zamanda akşamın olduğunda ihtiyaç sahibi insanımızın halini yerinde gözlemlemektedir.

İlerki günlerde bu çalışmalarımıza ihtiyaca göre ilgi alanı neyi gerektiriyorsa farklı ekiplerde dahil olacaktır. Ramazan-ı Şerifin içerisinde mutlaka köylerimizinde mahalle statüsü kazanmasıda göz önünde alınarak hayırseverlerimizinde katkılarıyla yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Not: Şehrimizde bu çalışmaya katkı yapmak isteyen vatandaşlarımızın, yapacakları ayni ve nakdi yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşması hususunda kendilerine belediyemizi aradıkları zaman hemen yardımcı olunacaktır.

HİÇ KİMSE KİMSESİZ KALMASIN, BU RAMAZAN VE HER ZAMAN