KİRMİR ÇAYINDA DERE ISLAH ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Devlet Su İşleri (DSİ) ye bağlı ekipler Beypazarı Kirmir Çayı'nda dere ıslah çalışmalarına başladı.Geçtiğimiz yıllarda yine DSİ Tarafından Beypazarı İnözü Deresi ve Kumsüren Mahallesi İmam Hatip Lisesi altında bulunan dereler yapılmış, Polis Lojmanları altı Beypazarı Belediyesi'nce, Ilıman Deresi ve Şerefhane Mevkii'ndeki dere yatağı da Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerince ıslah edilmişti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Dün itibarı ile çalışmaların başladığı Kirmir Çayı bölgemizde dereler ıslah edildiğinde, bu bölgeler çok daha farklı gelişecek ve olası bir sel baskını tehdidi son bulacak. Dere ıslah çalışmaları bölgelerdeki çirkin görüntüye de son veriyor. Yapılan dere ıslahı çalışmalarında geçmişe göre çok daha bilimsel, çok daha hızlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.  Islah çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.