BEYPAZARI BELEDİYESİ GELENEKSEL RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Beypazarı Belediyesi'nce her yıl düzenlenen Ramazan Şenlikleri, bu yıl da Ramazan ayı boyunca haftada 2 gün olmak üzere, 8 ayrı programla gerçekleştirilecek.4 Temmuz Cuma akşamı iftar sonrası Ankara Parkı'nda ilki yapılacak Ramazan Şenlikleri'nde Kuran-ı Kerim okunarak başlayacak program, ilahi grubu konseri, semazenlerin gösterileri, Hacivat ve Karagöz gösterisi ve Meddah gösterisi ile devam edecek.Şenliklerde vatandaşlara Osmanlı macunu ve Ramazan Şerbeti ikram edilecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan; "Beypazarı Belediyesi olarak Ramazan ayını vatandaşlarımızın neşe ve huzur içerisinde geçirebilmesi için çalışıyoruz. Bu yıl Ramazan gecelerini renklendirmek ve vatandaşlarımızı neşeli, eğlenceli bir ortamda bir araya getirmek için eski Ramazanlardaki eğlence geleneklerini de yaşatarak, çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Haftada 2 gün yapılacak etkinliklerimiz, her hafta farklı bir alanda olacak. Bu hafta Cuma ve Cumartesi akşamları iftardan sonra Ankara Parkı'nda vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir. Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bu Ramazan ayının ilçemiz, ülkemiz ve İslam alemi ile tüm insanlık için Barış getirmesini temenni ediyorum" dedi.