BEYPAZARI BELEDİYESİ PERSONELİ VE AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

Kozalan Mevkii orman içi Doğanbey tesislerinde Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve eşi Ayşe Kaplan'ın daveti üzerine Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye personeli,  aileleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar yemeği öncesi Kuran-ı Kerim ve ilahiler okundu.

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, personeli ve ailelerinin Ramazan ayını tebrik ederek "Beypazarı için elbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Kaplan "Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Beypazarı'na en iyi hizmeti beraber ulaştıracağız.Bir günü bir gününe eşit olan zarardadır düsturu ile, hergün bir önceki günden daha fazla çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLARIN TAMAMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ