KÜÇÜK DEĞİŞİKLİKLER BÜYÜK FARKLAR PROJESİ

Kendilerine ayyıldızlı rozetler hediye edildi.Toplam 50 kişilik grup yakalarına rozetleri taktılar ve ülkelerine gidip birgün Türkiye'ye geldiklerinde tekrar Beypazarı'na geleceklerini  söylediler.Hatta içlerinden bir tanesi Beypazarı Ankara'dan daha güzel bir şehir dedi.

Öğrenci Liderleri ve öğrenciler Avrupa Birliği Bakanlığı ve bakan beyi twitter ve facebookta arayarak  Beypazarı Belediye Başkanını ve Beypazarılıların kendilerine çok özel yaptıkları centilmen misafirperver davranışlardan dolayı çok memnun olduklarını belirttiler başkan beyi alkış yağmuruna tuttular.

AVRUPALI GENÇLER BEYPAZARI'NI ÖRNEK KENT, BELEDİYE BAŞKANIMIZ TUNCER KAPLAN'I DA ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANI İLAN ETTİLER

Belediye hizmet binasından çıktıktan sonra Gümüşçüler çarşısına ve daha sonra belediye kent müzesi, kültür ve tarih müzesi gezileri sonra çeşitli yerlerden bol miktarda alışveriş ederek ilçemizden ayrıldılar.