BEYPAZARI MODERN BİR KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞUYOR

2014 Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında, Ankara Kalkınma Ajansı'na "Beypazarı Sosyal Kültür Merkezi Yapımı projesi" adıyla yapılan başvuru Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunca onaylanarak Beypazarı Belediyesi'ne sözleşmenin imzalanması için davet gönderildi.

705.000 TL LİK KARŞILIKSIZ MALİ DESTEK !

Toplam bütçesi 940.115 TL olan proje için Ankara Kalkınma Ajansı 704.972,21 TL tutarında karşılıksız mali destek verecek.18 ay sürmesi planlanan proje ile mevcut  Beytaş  Benzinliği karşısında bulunan Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sanat Evi binası  (eski sinema) tamir ve tadilat işleri yapılarak modern çizgilerle ve daha kullanışlı bir şekilde yenilenecek.Sinema, tiyatro, gösteriler, konferanslar, çeşitli kursların düzenleneceği kültür merkezinin yenilenmesine önümüzdeki günlerde başlanacağı ifade edildi.