BEYPAZARI MEZARLIĞINDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında gelen mezarlıklar, Beypazarı Belediyesi ekiplerince temizlenerek, daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

İlçede Ramazan Bayramı öncesi vatandaşın rahat ve huzuru için tüm hazırlıklara başladıklarını ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan " Bayramın yaklaşması ile halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ekiplerimiz kuruyan otlar, dikenler, atılan çöp ve katı atıkları temizliyor. Arefe günü ve Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık.” diye konuştu.