BEYPAZARI´NDA ESKİ SİNEMA ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR MERKEZİ OLUYOR !

2014 Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Beypazarı Belediyesi´nin yapmış olduğu başvuru kapsamında onaylanan projenin sözleşmesi imzalandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan adına Başkan Yardımcısı Muhsin Özdemir'in katıldığı imza töreninde konuşan Özdemir  "Beypazarı'na Modern Bir Kültür Merkezi'nin kapılarını açacak olan imzaları atıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Beypazarı'na hayırlı olsun" dedi.

Toplam bütçesi 940.115 TL olan proje için Ankara Kalkınma Ajansı 704.972,21 TL tutarında karşılıksız mali destek veriyor. 18 ay sürmesi planlanan proje ile mevcut  Beytaş  Benzinliği karşısında bulunan Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sanat Evi binası  (eski sinema) tamir ve tadilat işleri yapılarak modern çizgilerle ve daha kullanışlı bir şekilde yenilenecek.

Sinema, tiyatro, gösteriler, konferanslar, çeşitli kursların düzenleneceği kültür merkezinin yenilenmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.