BEYPAZARI´NDA BİNLERCE KİŞİ RAMAZAN ŞENLİKLERİNDE BULUŞTU

Beypazarı Belediyesi'nin Ramazan süresince gerçekleştirdiği Geleneksel Ramazan Şenlikleri Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın "Vatandaş bize gelmeyecek, biz vatandaşa gideceğiz" talimatıyla her yıl gerçekleştirilenin aksine Beypazarı ilçe merkezinde değil, bu güne kadar hiç etkinlik gerçekleştirilmeyen ve merkeze uzak düşen mahallelerde yapıldı.Uygulama vatandaşlarca takdirle karşılanırken, Grup Kardelen ve Grup Seyyah ilahi grupları, meddah, kukla gösterileri, sema gösterileri, Karagöz ve Hacivat, aşuk ile maşuk gibi etkinlikler küçükleri kahkahalara boğarken, büyüklerinde ruhuna hitap etti.

Beypazarı Ramazan Şenlikleri ile Oğuzkent, Bulgurdede Mevkii ve Cumhuriyet Mahallesi'nde Beypazarı Belediyesi ilk kez etkinlik yapmış oldu. Rüstempaşa İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri programının son etkinliğe yine yoğun ilgi gördü.Beypazarı Belediyesi'nce vatandaşlara Osmanlı Macunu ve Ramazan Şerbeti ikram edildi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Çanak, Belediye Meclis Üyeleri Ayla Yurdakul, Hasan Hancıoğlu ve İbrahim Kılavuz da katıldılar.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Takdir vatandaşlarımızdan hizmet bizden, hemşehrilerimiz etkinliklerden memnuniyet duyduklarını ilettiler, bizlerde bundan sonra sosyal ve kültürel etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz. 23 Temmuz Çarşamba akşamı Mübarek  Kadir Gecesi'ni yine hemşehrilerimizle beraber Atatürk Parkı'nda bir dizi etkinlikle kutlayacağız" dedi.