BEYPAZARI´NDA 7000 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ REKORU

Beypazarı Belediye Başkanlığı'nca Ankara Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla ilçenin Hanlarönü meydanı ve devamında Bankalar Caddesi'nde kurulan 7000 kişilik iftar sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Yemeğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kısa bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde kendisine verilen destek için vatandaşlara teşekkür etti.Verilen desteğin asla karşılıksız kalmayacağını belirten Gökçek, "Beypazarı köylerinde asfalt çalışmalarına başlayacağız.Önceliğimiz en yüksek oy aldığımız köyler, ancak az oy aldığımız köyler için de önümüzde iyi bir fırsat var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu fırsatın değerlendirileceğini ümit ediyorum" dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'da Beypazarı Hanlarönü meydanını dolduran vatandaşlara bir teşekkür konuşması yaparak, konuşmasının devamında İsrail'in Gazze'ye yaptığı alçakça saldırıları lanetledi.

İftar yemeği sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Hıdırlık Tepesi'nde çay içerek dinlendiler.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçenin sorunları ve düşünülen projelerden oluşan dosyaları, Başkan Gökçek'e sundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önem derecesine göre kendisine verilen dosyada belirtilen sorunların çözüleceğini ifade etti.

Fotoğrafların tamamı www.facebook.com/BeypazariBelediyesi sayfamızda yayınlanacaktır.