BAŞKAN KAPLAN TURİZM HAMLELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Kaplan İstanbul'da Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile bir araya geldi.Beypazarı üzerine bir saat süren görüşmede THY Genel Müdürü Temel Kotil'in de bir Beypazarı hayranı olduğu ve Beypazarı ile ilgili kapsamlı şekilde bilgi sahibi olduğu ortaya çıktı.

Başkan Kaplan Ankara Esenboğa Havalimanında uzun süreli transferlerde yolcuların Beypazarı'na getirilerek gezdirilmesinin, Beypazarı'nın turizm ve ticaret hacminin büyümesine büyük katkısı  olacağını ifade ederek, bu hususta neler yapılabileceği konusunda Kotil'den bilgiler aldı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç.Dr.Temel Kotil Türk Hava Yolları bünyesinde 6 dergi ile aylık 250.000 kişiye ulaştıklarını ve bu dergilerde Beypazarı tanıtımına yer vereceklerini , bu şekilde ilçenin tanıtımına katkıda bulunabileceklerini belirtti. Kotil ayrıca THY bünyesinde Beypazarı reklamını da yapabileceklerini belirterek, ilçe tanıtımına her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirtti.