BAYRAMDA YİNE BEYPAZARI TERCİH EDİLDİ

    Uzun yıllardan beri Beypazarı şehir hayatının keşmekeşinden kaçmak isteyen vatandaşımızın uğrak yeri oldu. Geleneğine sıkıca bağlı, misafirperver ve cana yakın esnafı ve insanlarıyla şehir yaşamında aradıkları sakinliği Beypazarı’nda bulan ziyaretçiler bayram tatilini doyasıya yaşadılar.

    Beypazarı'nın yoğun ziyaret alan müzeleri Kent Tarihi Müzesi, Yaşayan Müze, Türk Hamam Müzesi ve Tarih ve Kültür Evi her bayram olduğu gibi bu bayram da yoğun günlerini yaşadı. Demirciler Sokak esnafı yine ziyaretçileri güler yüzleri ve ikramlarıyla karşıladılar. Uzun ve sıcak yaz günlerinde dinlencenin adresi değişmedi.  İnözü Vadisi serin havası ve doğal güzellikleriyle ziyaretçileri 5 günlüğüne de olsa enerjilerini yeniden depolamalarını sağladı.

  Hafta sonu ile birleşen bayram tatilinde Beypazarı yine doğal güzellikleri, kültürü ve sakin yaşantısıyla arzulanan eski ramazan geleneklerini ziyaretçilerine sunarak memnuniyetlerini kazandı.5 günlük bayram tatili süresince tahminen Beypazarı’nı 4000 kişi gezdi.