GELECEĞİN YILDIZLARI SERTİFİKALARINI BAŞKAN KAPLAN´DAN ALDI

1999-2004 arası doğumlu öğrencilerin 17 Haziran 2014 te Bulgurdede Ferhat Yağmur Değer Tesisleri, Ankara Parkı Sosyal Tesisleri ve Oğuzkent sentetik saha da yapılan kurslarda aldıkları temel futbol eğitimi geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı makamında ziyaret eden minik sporcular, Beypazarı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yaz futbol okullarında eğlenceli geçen kursların ardından sertifika aldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Yaz Futbol Okulumuzda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yaz tatillerini spor yaparak, sosyalleşip kaliteli zaman geçirmelerini ve çocuklarımızın spora yönlendirilerek zararlı alışkanlıklardan uzak, daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaçladığımız kursların bitimi sonrası çocuklarımıza sertifkalarını teslim ettik. Umarım içlerinden ilçemizi gururla temsil edecek futbolcular çıkar, hepsine derslerinde ve bundan sonraki sportif faaliyetlerinde başarılar diliyorum.” dedi.