BEYPAZARI´NDA BAŞBAKAN ERDOĞAN´A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde köyleri ziyaret eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan , AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın ile birlikte gittiği her köyde yoğun ilgi ile karşılaşıyor. Köy muhtarları ile köylerdeki durumu ve sıkıntıları görüşen Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ise sorunlara yerinde çözüm üretiyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Başören, Doğanyurt, Köst, Nuhhoca, Aşağı Güney, Yukarı Güney, Yıldız, Dudaş ve Sekli mahallelerini ziyaret eden Başkan Kaplan "Sorumluluk alanımız olsun ya da olmasın, köydeki sıkıntıyı çözecek imkanımız varsa Büyükşehir Belediyesi beklenmeden gerekeni yapmak zorundayız. Bugün Sekli Köyümüzün su sorunu için boruya ihtiyacı olduğunu öğrendik ve gereken boruları belediye olarak kendilerine temin edeceğiz.Başka köylerimizde gördüğümüz eksikler konusunda notlarımızı aldık, gerekenin yapılacağından da kimsenin kuşkusu olmasın.Köylerimiz Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti iktidarı ile yıllardır hakettiği hizmeti alıyor, almaya da devam edecek" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın yaptığı belde ve köy ziyaretlerinde halkın Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği desteğinin çığ gibi büyüdüğünü belirterek, şunları söyledi:

“AK Parti Beypazarı İlçe teşkilatı olarak Ramazan Bayramını ve haftasonunu en iyi şekilde değerlendirerek, belde ve köylerimizde halk ile bir araya gelmenin mutluğunu yaşadık.  Vatandaşlarımızın teveccühü görülmeye değerdi.  Beypazarı'nda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız, Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gereken desteği sağlayarak üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Gittiğimiz köylerimizde kahvehanelerde bu rüzgarı da görüyoruz.  Seçim sürecinde çalışmalara yoğun bir şekilde devam edip, seçimlerden en iyi şekilde çıkacağımızdan hiç kuşkum yok” dedi.